Spar penge

Disse dokumenter bør du have med på din rejse

Der er en række dokumenter, som er vigtige at have med på en rejse. Her får du en liste af dokumenter, som er nødvendige at have med, når man skal ud og rejse.

Et pas

Det er vigtigt, at du har dit pas med, når du rejser, så det skal i hvert fald øverst på din pakkeliste.

Det er en god ide at have en kopi af dit pas, så du er sikker, hvis du på uheldigvis kommer til at miste dit pas. Du kan for eksempel købe Hp CF410X toner, når du skal printe dit pas.

Din rejseforsikring

Det er også vigtigt, du sørger for at printe dine rejseforsikringsdokumenter ud, når du skal rejse.

Dit sygesikringsbevis – Både det blå og det gule

Det er vigtigt, at du husker at tage dit sygesikringsbevis med, når du skal rejse. Hvis du rejser til et land inden for EU, så er det vigtigt, at du sørger for at tage det blå sygesikringsbevis med.

Hvis du har mistet dit blå sygesikringsbevis, så bør du bestille et nyt. Hvis kortet ikke når at komme i tide, så kan du printe kortet ud.

Et visum

Der er nogle destinationer, som har krav om, at man skal have visum med. Du bør således tjekke, om det er nødvendigt for dig.

Hvis du rejser med dyr: Pas og certifikat

Hvis du skal rejse med dyr, så er det vigtigt, at du har de rette dokumenter til dit dyr med. Her er der tale om et pas til dyret samt et certifikat fra en dyrlæge.

Din hotelkupon

Det er en god ide at have en hotelkupon med, inden du sætter dig ind i flyet.

Hold styr på dokumenterne

Det er en god ide at have dokumenterne liggende et sikkert sted. Du kan også holde styr på dokumenterne ved at have dem i en mappe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *