Uncategorized

Dansk honning fra danske biavlere

Er du også en, der elsker sukker? Der er ikke noget bedre end en frisk skive franskbrød med en lag dansk honning på en sommerdag. Du har sikkert en honning, som du altid køber, fordi det smager godt, men der findes mange forskellige slags honning. Langt det meste honning, som vi køber herhjemme er produceret i Danmark. Dansk honning er bare det bedste, hvis du spørger en dansker. Det ligger sikkert tit i din indkøbskurv, når du er nede og handle, men det er også muligt at købe online gennem biavlerne. Du kan få rigtig dansk honning direkte fra biavlernes gård. Her er du garanteret den bedste af den bedste honning næsten direkte fra bierne, og man har samtidig fokus på bæredygtighed og genbrug. Du vil opleve brug af avispapir og reklamepapir til indpakning i stedet for plasktik. Man forsøger også at bruge glas eller metal i stedet for det store plastiskforbrug.

Dansk honning er ikke bare dansk honning

Der findes mange slags honning med meget forskellige smage og konsistens. Du kan få ekstra flydende honning, hvis man er mere til det. Det vil sige at den er ny slynget og kan derfor også variere i farve fra lys til mørk gul.

Der er også den gode forårshonning, som er lys, dejlig cremet og smager af det danske forår.

Hvis du er træt af den traditionelle danske honning, så bør du prøve honning med smag. Du kan f.eks. få honning med jordbær, kakao, kanel, lakrids eller vanilje. Honning med kakao lyder umiddelbart en smule specielt, men er faktisk populær bland både børn og voksne. Blandingen af honning og kakao giver en harmonisk og dejlig smag, og så er det lavet udelukkende af naturlige råvarer uden tilsat kunstige aromaer eller farver. Mange danskere er vild med lakrids, og derfor har man også udviklet en honning med smag af lakrids. Dette giver en hel ny og lækker dybde, og kan også sagtens nydes af både børn og voksne. Denne er selvfølgelig også kun lavet på naturlige råvarer uden tilsat kunstige aromaer eller farver.

Så om du enten er til den klassiske danske honning, eller du har lyst til at prøve kræfter med nogle nye smage, så kan du sagtens finde det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *