Uncategorized

Det kan du lave i din ferie

Ferie er lig med nydelse og afslapning, og bruge tid med folk, du holder af. Uanset, hvilken tid på året vi har elsker mange at nyde og opleve forskellige ting. Danmark er et lille land, med en masse ting at tage sig til. I kan derfor eventuelt lave en seddel hver, hvor i skriver 3 ting ned, som I godt kunne tænke jer at lave.

Guide til ting, som du kan lave

Uanset årstid kan man engang imellem godt bruge noget nyt. Måske er det på tide til en lille make-over? Det kan være, at du f.eks. gerne vil have malet din gamle kommode, som trænger til et lille pift.

Tiden er kommet til selvforkælelse og alene tid. Få derfor en god massage eller ansigtsbehandling.

Tag din kære i hånden og gå en lang tur og nyd den friske luft. Gå en tur i skoven eller en tur langs vandet.

Det vrimler med loppemarkeder, og der er altid en lille chance for at gøre et lille loppe-kup. Loppemarkeder er hyggelige, og man kan få lang tid til at gå med at kigge på ting. Desuden kan det være, at du selv har samlet nok ting sammen til selv at have en bod.

Tag i biografen, find en god film, køb popcorn og sodavand. Det er altid et hit. Efterfølgende kan I tage på en shopping tur for at få noget nyt tøj til garderoben. Når I bliver sultne, kan I gå på en god restaurant. Hvis du er ejer af en restaurant eller lignende, har du nok brug for et kølebord. Et kølebord er optimalt og godt at have i et køkken.

Nyd hinandens selskab med en hjemmeaften med hygge-guf og en masse spil.

Lad tilfældighederne vinde

Turen behøver ikke at gå et bestemt sted hen. Find et kort frem, luk øjnene og sæt en finger tilfældigt på kortet. Måske er det værd at udforske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *