Uncategorized

Dette skal du huske, hvis du skal have familien med i sommerhus

Dagene i sommerhus med sin familie er noget af det allerbedste, som vi alle ved. Det er hyggeligt, og alle er sammen på en anden måde, end når den travle hverdag tager over. Her kan i alle slappe af sammen. I kan drikke kakao (hvis i er afsted i kulden), og i kan spille brætspil og more jer over en masse komediefilm. Sommerhus er hyggeligt. Men at tage i sommerhus er noget andet, end at lave hyggelige stunder derhjemme. Du skal huske, at der nok lige er nogle få ting, som du måske ikke har i sommerhuset. Dem skal i have med hjemmefra, hvis i ikke ønsker at tage ud i supermarkeder konstant.

Batterier

Hvis i måske ikke er så tit i sommerhuset, kan det være, at nogle af jeres ting mangler batterier. Det er vigtigt, at du har dem med hjemmefra. Det vil ikke være så sjovt at ankomme til sommerhuset om aftenen og opdage, at mange af tingene mangler batterier – du kan finde batterier her.

Tæpper

Hvis i ikke allerede har et lager af tæpper klar i jeres sommerhus, er det en god idé at tage en masse med. Der kan aldrig være for lidt tæpper. Det er så hyggeligt at sidde udenfor, selvom der er lidt køligt udenfor, med tæpper omkring sig. I vil fortryde, hvis i ikke tager nogle tæpper med hjemmefra.

Brætspil

At sidde sammen hele familien og nyde et spil brætspil er noget, der forbindes med sommerhus. Det er hyggeligt at lave ting som i normalt måske ikke laver så meget. Det er ikke altid, at der er tid til brætspil i hverdagene. Når weekenden kommer, har børnene måske allerede planer, og så er de ude af huset. Her er i sammen på en helt anden måde, hvor der er tid til brætspil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *