Uncategorized

En magisk atmosfære i hjemmet

Er du træt af at dit hjem ser ud, som det gør? Det kan være svært at skabe en ny atmosfære i et rum, man kender så godt, og som man føler sig tryg i. Det er dog nogle gange rart at få en følelse af, at man har opnået noget, især når det kan gøre indeklimaet i rummet bedre. Men det er langt fra de fleste, der bare kan hive pengene ud af lommen, og købe flotte nye møbler. Det er dyrt, men det er også tidskrævende. Faktisk kan små nye ting i et rum, gøre en stor forskel. Du kan f.eks. udskifte dit gamle porcelæn med noget nyt fra Pillivuyt, for at give køkkenet en ny og frisk atmosfære.

Se dig godt omkring

Nogle gange leder vi efter noget nyt, bare for at lede. Man kan nemt komme til at overse guldkorn, der bare flyder rundt i kælderen. Har man planer om at skabe nyt liv i sit hjem, kan det derfor være en god idé at orientere sig i hvad man egentlig har, og se om man kan renovere gamle møbler, som man har puttet i glemmeboksen.

Udforsk dine muligheder

Når du endelig har ledt i dine gamle ting, og stadig føler at rummet mangler noget, kan du altid købe simple ting, som en eames stol eller en ny lampe, der kan give rummet et moderne og forbedret look, hvis det f.eks. er det, du leder efter. Du kan også tage på loppemarked, hvis budgettet er ekstra stramt. Dér kan du igen finde guldkorn, andre overser. Udnyt og udforsk alle de muligheder du har, så du også føler, at du yder dit bedste. Dette gør, at du psykisk vil synes bedre om den nye indretning, og så vil du også holde mere af den, fordi du har brugt længere tid på den, hvor du har tænkt ud af boksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *