Uncategorized

Equidan Vetline – tilskudsfoder til ethvert behov

Er du på udkig efter noget nyt tilskudsfoder til din hest? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Equidan Vetline, som tilbyder tilskudsfoder til heste, der er med til at forbedre deres levevilkår samt arbejdsforhold. Du har således mulighed for at købe tilskudsfoder til din hest, som blandt andet forbedrer dens mobilitet, naturlige immunrespons samt meget, meget mere. Equidan Vetline tilbyder desuden kun tilskudsfoder af allerhøjeste kvalitet, og du er derfor altid garanteret et yderst lækkert produkt. Derudover tilbyder de produkter til enhver race og type, og du finder derfor med sikkerhed et produkt, der passer perfekt til din hests behov. Er du altså interesseret i at prøve nogle af de lækre produkter af, kan du lige her se et stort udvalg af produkter fra Equidan Vetline.

Equidan Vetline – Equihusk Loppefrøskaller

Et af de mange lækre produkter, som Equidan Vetline tilbyder, er deres Equihusk Loppefrøskaller. Dette produkt beskytter mod sand i hestens tarm, og det er baseret på naturlige plantefibre fra Isphagula planten. Loppefrøskaller indeholder desuden polysakkerider, der opsuger vand. Det vil sige, at hestens tarmindhold får mere fylde og bliver mere lindt. Derudover bliver der dannet slimstoffer, som kan være med til at binde giftstofferne i hestens tarm. Samtidig med dette, er loppefrøskallerne med til at drive tarmindholdet fremad, og de har således en generelt mættende og rensende effekt på tarmkanalen. Dette produkt fra Equidan Vetline anvendes desuden oftest om vinteren, idet hestene her spiser ekstra meget jord samt rødder. Idet hverken jord eller rødder er godt for hestens tarm, kan man således forebygge forstoppelser og andre tarmsygdomme, hvis man giver sin hest Equidan Vetline Equihusk Loppefrøskaller.

Equidan Vetline – Epsomsalt Liquid

En andet fantastisk produkt fra Equidan Vetline er deres Epsomsalt Liquid. Dette er flydende Epsom salt, der kan være med til at forhindre hovbylder samt tarmproblemer. Idet Epson salt er tungt optageligt, vil der blive trukket vand ud i hestens tarme, efter saltet er blevet givet til hesten. Dette vil resultere i, at gødningen har lettere ved at passere, og du kan derfor undgå forstoppelser og andre tarmsygdomme. Derudover fungerer Espom salt også perfekt som omslag ved hovbylder.

Disse er blot 2 produkter ud af mange, og der findes som sagt også produkter til hestens immunforsvar samt mange andre. Tjek udvalget ud, og find et produkt, der løser netop dine problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *