Uncategorized

Få inspiration til en alternativ uddannelse! Læs med her

Der er altid de typiske uddannelser, der altid bliver reklameret for rundt omkring. Det er dem, som de fleste tager, men der findes uddannelser der er helt forskellige. Det kan være, at du slet ingen idé har om, hvad du vil uddanne dig til eller du er et sted i dit liv, hvor du trænger til helt nye udfordringer. Du har klikket dig ind på den rigtige artikel. I denne artikel vil vi oplyse dig omkring kropsterapeut uddannelsen. Du har måske ikke hørt om det før, men det kan du høre om her.

Kropsterapeut uddannelsen

Som det ligger i navnet, handler uddannelsen om at arbejde med din krop. Igennem et arbejde med din krop (og når du bliver udannet som behandler, med andres kroppe) og en forståelse for kroppen, kan du i sidste ende opnå en større selvindsigt. Uddannelsen tager to år, og i undervisningen kommer du til at støde på mange forskellige ting, der også gavner dig i dit eget personlige liv, ikke kun det professionelle.

Body all mind udannelse

Du kan vælge at tage en kropsterapi uddannelse som ”Body all mind”. Her handler det om, at du først kan hjælpe og udvikle andre, hvis du kender dig selv. Her arbejder du altså i høj grad med dig selv og din egen selvindsigt. Når du bliver uddannet behandler, er du klar til at hjælpe andre på samme rejse. Men du skal først igennem en rejse selv. Igennem de forskellige behandlingsmetoder, kommer du til at opdage nye sider af dig selv, som du kommer til at arbejde med. På samme måde som du kan hjælpe andre med at udvikle sig, ender du altså også selv med at udvikle dig som menneske og forstå dig selv i langt højere grad end før. Du får mulighed for at hjælpe mennesker i deres liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *