Uncategorized

Få inspiration til nye haveprojekter

Hvis du godt kan lide at være i gang ude i din have, har du måske ventet på at kunne komme i gang med nye haveprojekter hele vinteren. Nu hvor sommeren for alvor er kommet til Danmark, er det på tide at komme ud i haven. Det er nu, du kan komme i gang med alle de projekter, som du har planlagt henover vinteren. Hvis ikke du har planlagt nogle projekter, men alligevel gerne vil i gang med noget, kan du få noget inspiration her.

Lav et hyggehjørne i din have

I din have skal der bl.a. være plads til, at du kan trække dig tilbage og slappe af. Du skal føle dig godt tilpas. Hvis ikke du lige nu har et sted i din have, som er dedikeret til afslapning og hygge, kan du f.eks. gøre det til dit næste haveprojekt. Du får langt større brug ud af din have, hvis du faktisk har nogle kroge og hjørner, hvor det er behageligt at være. Du kan f.eks. finde et solrigt spot i haven og bygge en lille terrasse med et par liggestole på. Du kan også lave et hjørne, hvor du hænger en hængekøje op eller sætter et loungesæt. Det vigtigste når du laver sådan et hjørne er, at du tænker på, at det skal være hyggeligt. Det skal være et sted, hvor du har lyst til at sætte dig hen. Du kan gøre det mere hyggeligt ved hjælp af blomster i fine krukker, lanterner m.m.

Byg et praktisk haveskur

Når du har en have, er det rigtig praktisk at have et haveskur. Du kan nemlig hurtigt få samlet en masse ting sammen såsom haveredskaber, krukker, havelegetøj m.m., som kommer til at flyde rundt i din have. Hvis dine ting ligger udenfor altid, bliver de nemmere og hurtigere beskadiget. Derfor er det praktisk at have et skur, fordi du kan tage dine ting derind for at beskytte dem. Hvis du gerne vil bygge et skur, har du blot brug for de rette materialer og værktøjer. Find en vinkelsliber her og meget andet hos 10-4.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *