Uncategorized

Find den rigtige efterskole til dine interesser

Mange der har været på efterskole, vil nikke genkendende til, at det var et af de bedste år i deres liv, og at de har knyttet venskaber og relationer, som kommer til at vare langt ud i fremtiden. Men udover at dyrke venskaber, handler efterskole også om at dyrke interesser, og det er her, det store valg skal træffes – for det er nemlig efterskolernes specialer, der er den helt afgørende forskel imellem dem.

En efterskole for dig der elsker at rejse

Det at rejse er ikke blot noget, der hører til ferien – det kan også være noget, der hører til dit efterskoleår. Nogle efterskoler udbyder et udvalg af rejser i løbet af året, der kan give dig enorme kulturelle oplevelser, du aldrig kommer til at glemme. Nogle af de efterskoler der specialiserer sig i rejser, er efterskoler som Rejsby Europæiske Efterskole og Ranum Efterskole.

Kreative og boglige efterskole

Musik, billedkunst og forfatterkundskaber er også noget, der kan blive en del af din efterskolegang. Mange efterskoler har muligheden for at være kreativ, og på nogle efterskoler er det endda det, det hele handler om. F.eks. er en efterskole som Ollerup en ren musikefterskole, mens der på Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole er mulighed for at tage et år med en forfatterlinje.

Sport i lange baner

For nogle skal efterskoleåret bare handle om sport, om holdfællesskaber og om at vinde! Og det skal der selvfølgelig også være plads til. Udbuddet af sportsefterskoler er ikke lille, og konkurrence niveauet er på mange af dem rigtig højt. Der er noget for alle sportsgrene, om det er håndbold på SINE eller Vejle Idrætsefterskole, om du skal på en fodbold efterskole i Jylland, eller om det er golf, der fanger dig, og du drager til Ikast. Mulighederne er mange, og du har et helt frit valg, og en garanti for et uforglemmeligt år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *