Uncategorized

Gode råd til dig, som skal på en lang køretur

Du har helt sikkert prøvet at skulle på en lang køretur i bil eller bus før. Det kan være en hård omgang, hvis du er et utålmodigt menneske, og ikke har forberedt noget musik, en serie eller nogle film. Men det kan også gå hen og blive rigtig øv, hvis du af en eller anden grund har tendens til at få hævede ben og ikke har nogle støttestrømper eller kompressionsstrømper med, som kan forhindre de hævede ben og dermed også hjælpe dig gennem den lange køretur.

Hvornår skal man være bekymret for hævede ben?

Hævede ben forekommer ofte hos personer, som har et job, hvor de enten sidder meget ned eller står meget op. Derudover forekommer hævede ben også hos personer med mangel på motion, overvægt og graviditet. Så hvis du skal på en lang rejse i bil, tog eller fly, hvor du kommer til at sidde meget ned, vil det være en rigtig god ide at anskaffe dig et par støttestrømper. Med hævede ben og mangel på støttestrømper står du i hvert fald i en rigtig træls situation, og det kan, i værste fald, være, at du ikke kan gennemføre den lange rejse, og dig og din familie må blive hjemme. Støttestrømper findes i mange forskellige udgaver. Hvis du eksempelvis er gravid, kan du få støttestrømper, som er udvidet ved maven. Der er derfor ingen grund til at være bange for, at der ikke findes nogle støttestrømper, som kan dække dine behov.

Forbered noget at bruge tiden på

En god ide, hvis du skal på en lang rejse, hvor du i mange timer skal få tiden til at gå, er at forberede noget, som du kan bruge tiden på, inden du tager afsted. Det kunne eksempelvis være, at du er i gang med en god serie på Netflix, Viaplay eller HBO som du kan downloade nogle episoder af. Det kunne også være, at du havde lyst til at høre musik eller podcast. Også disse to ting, vil du i langt de fleste tilfælde have mulighed for at downloade, så du kan høre det offline.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *