Uncategorized

Gode tips til at indrette tøjbutikken

En stor del af at have en tøjbutik er at få den til at se mest optimal ud. Det handler både om at få den til at se indbydende ud for de folk, der går forbi på gaden, og for at give de kunder der kommer ind en god oplevelse. Der må også gerne være et niveau af personlighed at spotte i indretningen af din butik, der gør det til lige præcis din.

Gør butikken til en fornøjelse for øjet

Det betyder meget for en kundes overordnede indtryk af butikken, hvordan butikken ser ud. Hvis butikken er behagelig at kigge rundt i, vil shoppeturen højst sandsynligt være en bedre oplevelse for kunden, end hvis butikken lignede et rod. En god måde at gøre butikkens udseende mere behageligt, er f.eks. at sortere farverne, så de står godt til hinanden. Hvis der er for mange farver, der står i kontrast til hinanden inden for et småt område, er det noget, der let kommer til at virke rodet, og altså også i sidste ende gør tøjet mindre attraktivt for kunden.

Gør det let at finde, hvad kunden leder efter

En anden ting der er rigtig træls som kunde, er hvis det er svært at finde det produkt, der jagtes. Derfor kan du fokusere indretningen på at gøre shoppeoplevelsen så smertefri for kunden som overhovedet muligt. Det kan du gøre ved at placere nogle af produkterne i samme kategori tæt på hinanden, så køberen f.eks. ikke skal rende hele butikken rundt efter jeans, men kan kigge et sted og se hele butikkens udvalg af jeans.

Brug mannequiner for at give kunden en bedre ide om, hvordan tøjet ser ud

Når du holder en bluse eller et par jeans op foran dig, kan du godt få en ide om, hvordan tøjet ser ud. Men det er svært at få en rigtig ide om tøjets form og passtørrelse, før du har set tøjet på – sådan har dine kunder det sikkert også! Hav derfor mannequiner i forskellige størrelser, f.eks. fra Manneq, og gør tøjkøbet lidt lettere for dine kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *