Uncategorized

Gør din have mere familievenlig

Savner du at bruge noget mere tid sammen med din familie? Ender I tit i hver sin ende af sofaen med hver sin skærm oppe i hovedet? Haven er altid et godt samlingspunkt for hele familien, men det er ikke altid, at den er indrettet, så der altid er noget at lave. Med nogle få elementer, kan I sørge for, at haven bliver mere familievenlig hele året rundt.

Indret med hyggelige stier

En have kan gøres både mere hyggelig og mere børnevenlig ved at lave nogle små gangstier rundt omkring. I stedet for at lave lige stier, der giver haven kant, så lav nogle lidt snoede stier, der kan gøre det lidt mere spændende. I kan f.eks. lave dem af belægningssten fra www.easy-stone.dk.

Lav en bålplads

Med en bålplads får I et sted, der kan bruges både om sommeren, foråret og efteråret. Bål er rigtig hyggeligt en sommeraften, hvor I sidder og griller skumfiduser, men det er lige så hyggeligt en eftermiddag i efteråret med snobrød. Det kræver ikke særlig meget at lave en bålplads, men I vil helt sikkert få meget brug ud af den.

Invester i en havetrampolin

Savner I børnene i haven, så invester i en havetrampolin. Den kan bruges rigtig store dele af året, og børnene vil helt sikkert kunne bruge rigtig mange timer derude. På en sommeraften, hvor hele familien griller, kan det godt blive lidt kedeligt for de mindste, men hvis de har trampolinen at bruge tid på, bliver det straks noget andet.

Lav en hyggekrog

Sæt et hjørne i haven af til at lave en hyggekrog. Den kan enten bestå af en lille terrasse med et launchesæt eller en hængekøje, hvor alle i familien kan trække sig tilbage og læse en god bog eller lign. Gør desuden haven hyggelig med blomster og planter i diverse fine krukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *