Uncategorized

Spar penge som husejer

Som husejer er der rigtig mange mindre sjove udgifter. Husleje, mad, forsikring og andre husholdningsting kan rigtig hurtigt tage en stor del af din indtægt. Derfor ville det være rigtig fedt at spare nogle penge, så der er flere penge til alt det sjove.

Gør din varmeregning mindre

En varmeregning er en af de faste udgifter, der er træls at skulle betale, men som er meget nødvendig. Hvis du vælger at investere i en varmepumpe, er der mange penge at spare årligt på din varmeregning. En varmepumpe fungerer ved at omdanne udendørsluft til henholdsvis varm eller kold luft i hjemmet. Her finder du varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic og andre kendte mærker. En varmepumpe kan spare dig for mange penge, fordi den udnytter udendørsluften.

Skær ned på spontane køb, når du handler

Når du er ude og handle ind, så skriv en indkøbsliste på forhånd og køb kun, hvad der står på listen. Det er utroligt nemt at lade sig friste af små, dumme ting, som du egentlig sagtens kunne undvære. Selvom det kan virke ligegyldigt, om du køber den chokoladebar ved kassen eller ej, kan det blive til en god portion penge på en måned. Prøv at tage en måned, hvor du skriver prisen ned på det, du fristes af i stedet for at købe det. Til sidst på måneden kan du se, hvor mange penge du faktisk har sparet dig selv for.

Tænk dig om, når du bader

Du har helt sikkert hørt det før. Skær ned på dine brusebade. Det er en kæmpe kilde til spildvand og derved spildte penge, da vi ofte tillader os selv lige at stå bare lidt længere i badet, men hop ud. Det handler bare om at få skabt en god vane. Det er slet ikke nødvendigt at stå derinde 3 minutter ekstra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *